Podotherapie Groningen de Vuursteen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Groningen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Goudlaan in Groningen.
Maak een afspraak

Gratis voetscan in Groningen

Wij maken graag kennis met u. Daarom kunt u tot 30 juni een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.
Plan gratis voetscan

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Vuursteen in de wijk Paddepoel. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Siersteenlaan en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de ingang van het gezondheidscentrum bij de parkeerplaats. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte op de eerste verdieping. Hier mag u plaatsnemen. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Groningen de Vuursteen

Podotherapie Groningen de Vuursteen

Goudlaan 289
9743 CH, Groningen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: