Een samenwerking waar we trots op zijn

Vanaf 2019 mogen wij onszelf trotse partner van Team DSM (voorheen Team Sunweb) noemen. De wielrenners van Team DSM krijgen jaarlijks nieuwe zolen aangemeten en podotherapeut Mark gaat regelmatig mee op trainingskamp om de fietsers te voorzien van het juiste advies.

Logo VCW DSM

Altijd een stap verder.

Fietsspreekuur

Veel mensen geven aan pijnklachten te hebben tijdens het wielrennen of mountainbiken. Voor deze mensen hebben we een speciaal Fietsspreekuur geopend. Sportpodotherapeut Mark Schreurs voert een uitgebreide analyse uit, waarbij met behulp van geavanceerde 3D marker-tracking technologie een beeld gemaakt wordt van het beweegpatroon op de fiets.

Meer informatie over het Fietsspreekuur

Voetencentrum Wender: Officiële partner van Team DSM

In 2019 hebben wij een bijzondere samenwerking mogen bijschrijven: Voetencentrum Wender is officieel partner van Team DSM. Deze professionele wielerploeg, onder andere bekend van topsporters zoals Giro-winnaar Tom Dumoulin, Wilco Kelderman en Michael Matthews, wordt vanaf heden voorzien van de nieuwste ondersteunende middelen van Voetencentrum Wender. De ploeg, bestaande uit circa 50 renners, maakt onder andere gebruik van onze sport-inlays. De renners zijn ieder individueel uitvoerig onderzocht door onze podotherapeuten. Op basis van de uitkomsten werden voor iedere renner sport-inlays aangemeten.

Afsprakenformulier Fietsspreekuur

Heb je pijn in je voeten, knieën of heupen tijdens het wielrennen of mountainbiken? Maak met dit formulier een afspraak op het Fietsspreekuur. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn aangesloten bij: